15.12.2016.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Mали сајам факултета

Због новонастале ситуације одлаже се Мали сајам факултета. Прелиминарно, нови датум је 25. фебруар. О свим новим информацијама везаним за овај догађај бићете благовремено обавештени.

Све заинтересоване ученике и родитеље позивамо да посете Земунску гимназију и непосредно од представника факултета добију значајне информације о студијским програмима. Петогодишње искуство нам је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и одговори на још много питања и дилема најбоље решавати непосредним контактом са компетентним особама, представницима факултета.

Сваки од факултета добија свој простор-учионицу у који може да прими заинтересоване ученике и родитеље и одговори на сва релевантна питања .

Представљање факултета (само акредитованих) ће бити организованo кроз разговор са заинтересованим ученицима и родитељима и поделом промотивног материјала.

Стручни сарадник психолог школе Јеленковић Љубица

Слике можете погледати овде

Упис

Упис

Занимљива чињеница

Сава Шумновић (1896-1942.) - Велики српски сликар Сава Шуманивић завршио је свих осам разреда и матурирао у Земунској гимназији. Још као четворогодишњак био је заинтересован за сликарство. Његов професор цртања (како се тада говорило) Исидор Јунг упућивао га је у „импресионистичко сликање и то на начин Сезанов и Ван Гогов“, како је касније и сам Шумановић записао. Савин професор није имао већег сликарског дара, али је знао, по речима Каћуше Малетин, „да сремачком дерану покаже прави пут“.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.