15.12.2016.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Mали сајам факултета

Због новонастале ситуације одлаже се Мали сајам факултета. Прелиминарно, нови датум је 25. фебруар. О свим новим информацијама везаним за овај догађај бићете благовремено обавештени.

Све заинтересоване ученике и родитеље позивамо да посете Земунску гимназију и непосредно од представника факултета добију значајне информације о студијским програмима. Петогодишње искуство нам је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и одговори на још много питања и дилема најбоље решавати непосредним контактом са компетентним особама, представницима факултета.

Сваки од факултета добија свој простор-учионицу у који може да прими заинтересоване ученике и родитеље и одговори на сва релевантна питања .

Представљање факултета (само акредитованих) ће бити организованo кроз разговор са заинтересованим ученицима и родитељима и поделом промотивног материјала.

Стручни сарадник психолог школе Јеленковић Љубица

Слике можете погледати овде

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

У Земунској гимназији отвара се 1926/27. школске године први биоскоп , 1934/35. основан је и Аеро-клуб. Тих година почиње са радом и ученички феријални савез – Стег , као и спортска друштва Витез и Сокол.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.