04.05.2017.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Наступ музичке секције Земунске гимназије на Отвореној позорници

Музичка секција школе је наступила на Отвореној позорници, испред Храма Светог Саве на Врачару, 26. априла у јутарњим часовима као део забавног програма на Сајму књига који је био у току.

Школски бенд под управом професора веронауке Дарка Радовановића је имао получасовни перформанс где су изведени велики хитови поп и рок, домаће и стране музике уз сјајне женске вокале, Јану Шантрић и Иву Лаштро. Ту су били сјајни инструменталисти, Борис Мијатовић - гитара, Петар Атлагић за кахоном те вокал Милан Стокановић.

Други део програма, је извела мешовита певачка етно група, са карактеристичним мелодијама и напевима нашег народа из различитих делова Србије, те Републике Српске Крајине, уз сјајан вокал Јоване Зукановић, те још осам пратећих вокала, под покровитељством професора музичке културе Анђе Лазовић..

Овим наступом смо опет показали нашу разноликост, свестраност и спремност да се увек радо одазовемо свим позивима са стране, културним манифестацијама и догађајима.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Као и увек, лепо се осећам на месту где се успомене и стварност за мене укрштају. Са овом књигом осећам чак већу одговорност према ученицима и читању, али и изазов да управо ученицима понудим више. Већ сада се редујем новом сусрету!” (Давид Албахари, 10.11.1998.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.