16.01.2018.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Сајам образовања

Позивамо родитеље и ученике, нарочито матуранте, да у суботу, 24. фебруара 2018. год. од 11 до 16 часова у Земунској гимназији, посете Сајам образовања- презентацију акредитованих београдских факултета.

Представљање факултета ће бити сајамског типа, може се добити промотивни материјал, информације о факултетима (државним и приватним-акредитованим) и разговорати са представницима факултета.

На манифестацију позвамо све средње школе Београда.

Позовите ученике и родитеље четвртих и трећих разреда своје школе и сазнајте шта је актуелно у образовном систему Србије. Прошле године за сајам факултета се одазвало 45 високошколских установа.

У прилогу Вам достављамо обавештење које можете ставити на огласној табли ученика.Молимо вас да позив упутите особама које се баве каријерним вођењем у школи.

Стручни сарадник психолог школе

Љубица Јеленковић

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Записано је да су, у век и по дугом животу, у школи стасавали и даље име школе проносили: књижевници и преводилоци – поред поменутих Милоша Ђурића и Рашка Димитријевића, поињемо Миховила Комбола, Кирила Тарановског, Оту Бихаљи Мерина, Милоша Бандића, Жарка Радаковића, Зорана Живковића, Душана Иванића, Наду Маринковић и Србу Митровића...

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.