14.9.2021.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТИПЕНДИЈЕ ЗА 2021-2022. ШКОЛСКУ ГОДИНУ

Упутство за спровођење конкурса, пријем и достављање документације за ученичке стипендије и кредите за школску 2021/2022. годину

Обрасци за пријављивање ученика на конкурс за доделу стипендије или кредита штампани су у виду брошуре УЧЕНИЧКЕ СТИПЕНДИЈЕ И КРЕДИТИ 2021/2022.

Одштампани комплет конкурсних образаца у виду наведене брошуре можете купити код овлашћеног издавача ПД ,,Просветни Преглед“ д.о.о Београд, Дечанска 6/III.

Брошура поред образаца садржи и упутство како се сваки образац попуњава и шта је све још потребно прикупити од документације.

Ученици који су остварили право на стипендију за школску 2020/2021. годину преузимају посебан образац 1а. издат од стране Министарства у рачуноводству школе, које је тренутно у ОШ Марко Орешковић, Отона Жупанчича 30.

Попуњену документацију доставити најкасније до 30 септембра. у рачуноводство школе у ОШ Марко Орешковић, Отона Жупанчича 30.

Резултати конкурса биће објављени на сајту www.studenti.unicreditbank.rs и на сајту Министарства, док ће физички резултати конкурса у школу стићи најкасније до краја октобра 2021. године.

У Земуну

06.09.2021.године

Шеф рачуноводства

Павловић Бранимир

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Горан Паскаљевић (1947.) - Познати филмски редитељ завршио је чувену филмску академију ФАМУ у Прагу. Паскаљевић је снимио тридесетак документарних, краткометражних и четрнаест целовечерњих филмова, од којих су скоро сви и учествовали и добијали признања и награде на највећим светским фестивалима (Кан, Берлин, Венеција, Торонто). За филм Буре барута добио је награду Европске филмске академије као најбољи европски филм 1999. Филмски часопис Вариетy га је уврстио 2001. године у пет најзначајнијих светских редитеља.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.